TOP FLOOR OFFICES EXCLUSIVE CORPORATE OFFICES DESIGNER WORKSPACES BOOK A TOUR

I WANT TO BOOK A TOUR

Hofplein Offices.

Uw kantoor - in het hart van Rotterdam

Hofplein Offices heeft wat uw bedrijf zoekt, of u nu een ‘gewone’ kantoorruimte zoekt of een prominentere locatie. Ondernemingen kunnen naast afzonderlijke kantoren ook kiezen voor een grotere, flexibel in te delen werkomgeving voorzien van alle denkbare moderne faciliteiten. De aankoop van het aangrenzende pand maakt het nu ook mogelijk om uw eigen exclusieve kantoor op deze toplocatie te ontwerpen.

EEN GEWELDIG NIEUW PROJECT.

HOE KOM IK ER?

Een succesvolle onderneming heeft de juiste huisvesting nodig - een centraal gelegen pand met een interieur en uitstraling passend bij het merk en de bedrijfsbehoeften. Dit vindt u in het hart van het Rotterdamse zakendistrict. Hofplein Offices bevindt zich op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station en naast de Hofbogen, waar ondernemen en ontspanning samenkomen.

Top Floor Offices
GENIET VAN HET PANORAMA

chair

Top Floor Offices.

Comfortabele setting met een prachtig uitzicht

Gelegen op de bovenste verdiepingen van 10 tot 25 van het iconische Hofpoortgebouw, zijn deze kantoren een combinatie van een comfortabel interieur op een uitstekende locatie. Creëer uw eigen werkomgeving, waarbij u gebruik kunt maken van de uitgebreide faciliteiten en kunt genieten van een 360° panoramisch uitzicht over wereldstad Rotterdam. Gevestigd in een monumentaal pand in hartje Rotterdam, is dit het summum van kantoorruimte.

OVERZICHT

Verhuurbaar kantoor
verdieping 13 t/m 24
Verhuurbaar archief
verdieping 25
Beschikbaar
5 vloeren of circa 3.500 m2
Oppervlakte verdieping
701,5 m2 v.v.o.
Bel ons voor meer informatie: +31 (0) 20 705 00 00

LOCATIE.

Internationaal zaken- en handelscentrum

Het gebouw ligt op een prominente locatie in het hart van de stad, aan de voet van de indrukwekkende Hofpleinfontein en aan de Coolsingel - de bekendste straat van de stad. De A20 is vlakbij, waardoor Hofplein Offices zeer goed bereikbaar is. Het gebouw ligt ook naast de Hofbogen. Dit is van oudsher een plaats waar mensen samenkomen, bezoekers worden hier keer op keer verrast door de tientallen bijzondere ondernemers. Het aanbod van charmante winkels, de opkomende bedrijven en het bruisende sociale leven maken dit tot een bijzondere plek.

Vul de correcte adres gegevens in...
Routebeschrijving

MEER INFORMATIE?

 • Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

FLEXIBELE WERKPLEKKEN

Op zoek naar een creatieve werkomgeving met een unieke ondernemender sfeer kleiner dan 680m2? Met Spaces biedt Hofplein Offices ook flexibele werkplekken, die u kunt combineren met uiteenlopende facilitaire diensten.

 • Receptiedienst
 • Secretariële ondersteuning
 • Beveiliging
 • Toegang tot de Spaces Business Club
 • Schoonmaakdienst
 • Gebruik van vergaderruimtes
 • ICT/internet
 • Toegang tot de Athletic Club
 • Klusjesman/meubilair

Spaces is een innovatief concept voor flexibele werkplekken. Het is ontworpen door de vermaarde Londense interieurontwerpster Sevil Peach en biedt dynamische kantooroplossingen. Hier kunnen mensen zich laten inspireren en krijgen ideeën, relaties en bedrijven de ruimte, ondersteund door uiteenlopende diensten en voorzieningen afgestemd op de behoeften en visie van het bedrijf. Outside of Hofpleinoffices Ga voor meer informatie over Spaces Hofplein naar rotterdam.spacesworks.com

Hofplein 20 - 3012 CN Rotterdam - +31 (0) 10 307 0980
Hofplein 19 - 3012 CN Rotterdam - +31 (0) 20 705 00 00